Sailing Awards 2022 – nomineer jouw kandidaten!

Het watersportjaar 2022 zit er bijna op en er werden weer tal van mooie prestaties geleverd in de verschillende disciplines waarvoor Belgian Sailing staat! Daarbij gaat het om medailles op WK’s in olympische klassen tot eenheidsklassen, windsurfers, kitefoilers en zeiljachten. Elke prestatie verdient onze waardering maar voor de Sailing Awards gaan we op zoek naar atleten of personen die de sport op een bijzondere manier in de kijker plaatsen.

Hierbij nodigen we jullie uit om kandidaten te nomineren voor de Trofee 2022 en wel in zes categorieën: Sailor of the Year Woman, Sailor of the Year Man, Sailor of the Year Talent (U19), Sailor of the Year Team, Sailor of the Year Manager, Surfer of the Year. Je mag daarbij kiezen voor sporters in één of meerdere categorieën en we vragen je om de nominatie kort toe te lichten. Nomineren kan vanaf 1 november 2022 tot en met 1 december 2022 via het online document.

Lees meer

Wedstrijdregels World Sailing 2021-2024 gepubliceerd

Zeilkalender Zeiljachten 2021 gepubliceerd

Gewezen voorzitter Sadi Claeys overleden.

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt Belgian Sailing gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.

Contacteer Belgian Sailing