Wedstrijdregels World Sailing 2021-2024 gepubliceerd

[:nl]Bij aanvang van elke nieuwe olympiade worden de Regels van het Wedstrijdzeilen uitgebreid bekeken door de technische commissies binnen World Sailing. Niet onlogisch als je ziet welke vlucht de sport blijft nemen met nieuwe disciplines en vaartuigen. Denken we maar aan de evolutie met foilende zeilboten en surfboards.

Hier kan je de nieuwe regels bekijken. Dit najaar zal Wind en Watersport Vlaanderen nog een sessie organiseren om de belangrijkste wijzigingen toe te lichten. Interessant voor alle race-officials maar ook voor de zeilers en surfers. Lees ook de reproductie-policy

De nieuwe Equipment Rules 2021-2024 zijn eveneens gepubliceerd

ERS 2021-2024

ERS changes

Francais:

Au début de chaque olympiade World Sailing publient une nouvelle édition des Racing Rules of Sailing. Un travail des commissions techniques qui est de grande importance puisque notre sport est en évolution permanente. Beaucoup de nouveau support seront actives, par exemple les voiliers et planche en foil.

Vous pouvez consulter les nouvelles règles ici (version anglaise)

Consultez aussi les règles de reproductions dans le document.

Des sessions informatives sur les majeurs changement seront organisées par les fédérations.

Les nouveaux règles pour l’Ă©quipment 2021-2024 sont Ă©galement publiĂ©.

ERS 2021-2024

ERS changes

Lees meer

Zeilkalender Zeiljachten 2021 gepubliceerd

Gewezen voorzitter Sadi Claeys overleden.

Q Cup wordt nog groter in 2021!

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt Belgian Sailing gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.

Contacteer Belgian Sailing