Sailing Awards 2022 – de kandidaten voor de shortlist zijn bekend

Gedurende de maand november kon de zeilwereld zijn kandidaten voor de Sailing Awards nomineren en dat deden jullie massaal. Het aanbod in onze sport is buitengewoon divers en elk van de prestaties verdienen onze waardering. De Raad van Bestuur van Belgian Sailing heeft uit de longlist een shortlist gefilterd die aan een comitĂ© van experten wordt voorgelegd. Dit comitĂ© telt evenveel vrouwen als mannen en is een weerspiegeling van de disciplines in de sport. Zij zullen beslissen wie de trofeeĂ«n winnen en het is natuurlijk ook altijd uitkijken of we dit jaar “de Fellow of Jacques Rogge” mogen uitreiken. Ontdek hier de shortlist met de prestaties

De genomineerden voor de shortlist

Het publiek mag ook zijn oordeel vellen in de categorie “Personality of the Year” – welke persoon of prestatie verdient voor jullie de publieksprijs. Hiervoor kan je stemmen op Ă©Ă©n van de namen die op de shortlist verschenen zijn.

Lees meer

Wedstrijdregels World Sailing 2021-2024 gepubliceerd

Zeilkalender Zeiljachten 2021 gepubliceerd

Gewezen voorzitter Sadi Claeys overleden.

Om je gebruikservaring te verbeteren maakt Belgian Sailing gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.

Contacteer Belgian Sailing