Youth World Championships 2019 – aanmelden voor 11 januari 2019

Van 13 tot 20 juli 2019 zullen de Jeugd Wereldkampioenschappen gezeild worden in het Poolse Gdynia. Ons land behaalde al knappe resultaten bij de jeugd en ook nu kunnen zeilers en windsurfers zich aanmelden. De deelnemende klassen zijn de Laser Radial, het windsurfboard de RS:X , de 29er en de 420 klasse en deze allemaal zowel voor jongens als meisjes. De sportieve catamaran, de Nacra 15, wordt als enige mixed gevaren. Voor de inschrijving geldt een strikte procedure. Het reglement vind je hieronder evenals het inschrijvingsdocument dat ondertekend moet doorgestuurd worden. Ons land mag slechts één kandidaat per klasse inschrijven en dus kunnen er selectiewedstrijden in de betreffende klassen georganiseerd worden.

Kandidaten dienen uiterlijk op 11 januari 2019 Bijlage 1 van het reglement selectiewedstrijden Belgian Sailing ingevuld en ondertekend terug te sturen naar info@belgiansailing.be  .
Er dient een bewijs van overschrijving van 200 euro naar de rekening van het Belgian Sailing te worden toegevoegd uiterlijk op 11 januari 2019.

Gelieve zo spoedig mogelijk te laten weten als er in een klasse meerdere kandidaten voor eenzelfde categorie zijn, Als dit het geval is wordt/en in overleg met de desbetreffende klasse de selectiewedstrijd/en vastgelegd.

Reglement selectiewedstrijden Belgian Sailing ifv. Youth Sailing World Champioships 2019
http://worldsailingywc.org/